Veelgestelde vragen

 

Over het CTT

Dit hangt volledig af van de mogelijkheden van een partner. Het varieert van het organiseren van een gastles of een bedrijfsrondleiding tot het leveren van een materiële of financiële bijdrage. We bespreken de mogelijkheden graag met u, uiteraard geheel vrijblijvend.

Ja, alle bedrijven uit de technische sector of de industrie zijn zeer welkom als partner van het CTT.

De Stichting Centrum voor Top Techniek (CTT) is door de Belastingdienst aangemerkt als algemeen nut beogende instelling (ANBI). Dit betekent dat giften van bedrijven of particulieren onder voorwaarden aftrekbaar zijn van de vennootschapsbelasting of inkomstenbelasting. Meer informatie vindt u op de pagina ANBI.

Hiervoor kunt u telefonisch contact opnemen met één van de medewerkers van het CTT, een e-mail sturen of het contactformulier invullen. De gegevens vindt u op de contact pagina.

Over de Vakmanschapsroute

Voor leerlingen van het Reynaert en het Zwin College rijdt op de opleidingsdagen een bus vanaf de eigen vo-school. Deze brengt hen ’s morgens naar het CTT en ’s middags weer terug naar school. Er zijn geen kosten aan verbonden. De vervoerskosten worden door het CTT vanuit giften en subsidies betaald.

Ja, dat is mogelijk. Scalda en het VO Zeeuws-Vlaanderen hebben hier afspraken over gemaakt met een aantal relevante mbo-instellingen buiten Zeeland.